ΠΑΣΥΞΕ Πάφου: Ικανοποιητική η ροή των κρατήσεων

Περί τα τέλη του Φλεβάρη μετά την καταγραφή του όγκου κρατήσεων αναμένεται ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Πάφου να γνωρίζει που θα κυμανθεί η νέα τουριστική σαιζόν ωστόσο χαρακτηρίζει ικανοποιητική την ροή των κρατήσεων.

Ο πρόεδρος του τοπικού ΠΑΣΥΞΕ Θάνος Μιχαηλίδης ανέφερε πως σχετικά με το 2019 έχουν ξεκινήσει όλοι οι ξενοδόχοι αλλά και η Εταιρεία Τουριστικής Aνάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου που ασχολούνται με τον τουρισμό εντατικές προσπάθειες προώθησης της Κύπρου και δη της Πάφου για την ερχόμενη καλοκαιρινή σαιζόν.

Ο κ. Μιχαηλίδης σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ χαρακτήρισε ικανοποιητική την ροή των κρατήσεων και περίπου στα επίπεδα του 2018, σημειώνοντας ωστόσο, πως παραμένει η ανησυχία όσον αφορά την Αγγλική αγορά που είναι η πιο μεγάλη αγορά της Πάφου ένεκα του Brexit.

Επιπρόσθετα εξέφρασε την ανησυχία του και για την ρωσική αγορά η οποία ακόμη σημείωσε δεν δείχνει σημεία βελτίωσης από πέρσι.

Θα ξέρουμε συνέχισε, “καλύτερα περί τα τέλη του Φλεβάρη όπου εκεί θα έχει μαζευτεί αρκετός όγκος κρατήσεων για να δείξει περίπου που θα κυμανθεί η σαιζόν“.

Πηγή: ΚΥΠΕ