Προσθήκες για μακροχρόνια επιτυχία!

Η Ομόνοια είναι σίγουρο πως θα βαδίσει σε καλύτερα μονοπάτια σε σχέση με αυτά που βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Γιάννης Αναστασίου δείχνει σιγά-σιγά την φιλοσοφία του, αξιολογώντας σωστά το υλικό του, και δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και του χρόνου.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός με «μπροστάρηδες» τους Κατελάρη, Κούσουλο, επιθυμεί να φτιάξει ένα «διψασμένο» σύνολο που θα θα δίνει συνεχώς τον καλύτερο εαυτό του μέσα στο γήπεδο. Ο πρώην κόουτς της Ρόντα, φαίνεται πως πήρε κάτι από το Ολλανδικό μοντέλο, καθώς εμπιστεύεται τις παραγωγικές ηλικίες.

Δεν είναι τυχαίο πως οι προσθήκες της Ομόνοιας δεν ξεπερνούν τα 25 έτη. Ο Μαυρίας (24), ο Κολοβός (25), και o Ατζαγκούν (25) που έρχεται, έχουν όρεξη να αποδείξουν ότι μπορούν να κατακτήσουν την κορυφή στη χώρα μας. Μπορεί φέτος να μην έχουν τη δυνατότητα να «κτυπήσουν» πρωτάθλημα, αλλά το κύπελλο δεν έχει τελειώσει για τους «πράσινους».

Επίσης, μία ομάδα που σέβεται τον εαυτό της, προγραμματίζει από νωρίς και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, οπότε το «τρυφίλλι» μαγειρεύει πριν… πεινάσει, με σκοπό να πετύχει μακροχρόνια τους στόχους του.

Πηγή: balla.com.cy