Οδηγοί Προσοχή: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί και ποιοι επικίνδυνοι

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία, καθώς λόγω των καιρικών συνθηκών, που επικρατούν, αρκετοί είναι οι δρόμοι που έχουν καταστεί επικίνδυνοι.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

”Λόγω των καιρικών συνθηκών, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί. Επίσης, στην περιοχή κατά διαστήματα επικρατεί ομίχλη. Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Κλειστοί για την τροχαία κίνηση παραμένουν, ο δρόμος στο Γεφύρι του Τζιελεφού από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα, ο δρόμος Σαλαμιού – Γαλαταριάς και ο δρόμος Κελοκεδάρων – Νατάς – Σαλαμιού.

Όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Επίσης, οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, μπορούν να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.”