Το μέγα ερώτημα που τίθεται…

Μπορεί κάποιος να πει ότι ποδοσφαιριστές κλειδιά δεν απέδωσαν στον Απόλλωνα και αυτό ήταν ένα από τα κομμάτια που στοίχησαν στο να μη επιτρέψει η ομάδα στις επιτυχίες αλλά το θέμα ήταν γενικότερο και εξηγούμαστε.

Δεν γίνεται μια ομάδα με μέσο όρο ευκαιριών πάνω κάτι στις 16 και εκ των οποίων στα περισσότερα παιχνίδια, παραπάνω από τις μισές να είναι κλασσικές, να στέκεται σε μια ατομική ενέργεια και φάση του Καραγιόλ στο 86΄. Μόνο εκεί πλησίασαν το γκολ οι «γαλάζιοι» στο γκολ. Ότι άλλο προηγήθηκε ήταν απλά προϋπόθεση, γυρίσματα στην περιοχή, μακρινές προσπάθειες και ένα σουτ του Σαρδινέρο που χτύπησε σε σώματα αμυντικών.

Το πρόβλημα ήταν η γενικότερη λειτουργία η οποία δεν απέδωσε. Μπορεί η ομάδα να έχασε στο «ΠΑΠ» από την Ανόρθωση αλλά ήταν εξαιρετική και την αδίκησε κατάφωρα εκείνο το αποτέλεσμα. Αν έκανε αυτά τα πράγματα με την ΑΕΛ θα είχε αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Και το ερώτημα που τίθεται πλέον και η αλήθεια είναι ότι συζητιέται στα ποδοσφαιρικά πηγαδάκια και πολύ έντονα μάλιστα, είναι αν επηρεάστηκαν οι ποδοσφαιριστές από αυτά που προηγήθηκαν. Μάλλον θα έγινε αυτό αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία. Μάλλον ένδειξη απουσίες χαρακτήρα και νοοτροπίας δείχνει αυτό… αν ισχύει βέβαια.

Πηγή: balla.com.cy