Ερχεται στις 25 Μαρτίου η διαδικτυακή τηλεόραση της Apple

Σε 11 ημέρες, ο κόσμος της διαδικτυακής τηλεόρασης θα αλλάξει. Η Apple, ύστερα από πολλά χρόνια θα μπει στο παιχνίδι και θα προσφέρει μία νέα υπηρεσία με πολλές σειρές και ταινίες αλλά και δικές της παραγωγές.

Οι ανακοινώσεις που θα γίνουν σε λίγες ημέρες είναι αυτό που όλοι περιμένουν για να κάνουν τα επόμενα βήματά τους. Και εξηγούμαστε:

Το πρώτο ζήτημα είναι αυτό του περιεχομένου. Οι υπόλοιπες δημοφιλείς υπηρεσίες, όπως το Hulu, το Netflix και το Amazon Prime, μοιράζονται πολλές σειρές αλλά με διαφορετικές σεζόν.

Η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με μεγάλους παραγωγούς, όπως η HBO, το Stars, και η Showtime για να αποκτήσει τα δικαιώματα αλλά είναι άγνωστο ακόμα ποιοι θα ανέβουν στην πλατφόρμα και με τι υλικό.

Αγνωστο είναι επίσης πότε θα ανέβουν στην πλατφόρμα και τι επιπέδου θα είναι, οι εσωτερικές παραγωγές της υπηρεσίας. Για πολλούς σημερινούς χρήστες αντίστοιχων υπηρεσιών, αποτελούν την ειδοποιό διαφορά που οδηγεί και στην τελική επιλογή πλατφόρμας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν θα είναι διαθέσιμες άμεσα αλλά θα έρθουν σταδιακά.

Το θέμα της τιμής είναι άλλο ένα κομβικό σημείο. Με τις φήμες να μιλούν για 15 δολάρια το μήνα, η υπηρεσία της Apple, όπως και τα προϊόντα της, θα είναι τσιμπημένη. Θα καταφέρει ο Τιμ Κουκ να προσφέρει κάποιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ώστε να πείσει τους τηλεθεατές;

Πηγή: thetoc.gr