Η Λεμεσός έχει την τιμητική της σήμερα – Ποιοι δρόμοι κλείνουν για την καρναβαλίστικη παρέλαση

Αυξημένη τροχαία κίνηση αναμένεται λόγω του τριημέρου και η Αστυνομία Κύπρου προτρέπει τους  οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Να υπενθυμίσουμε επίσης τις τροχαίες διευθετήσεις λόγω της καρναβαλίστικης παρέλασης στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λεμεσό, σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου, 2019 και ώρα 13:00.
• Από τα φώτα τροχαίας «Εναερίου» μέχρι τον κυκλικό κυκλοφοριακό κόμβο Αγίου Νικολάου, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός από τις 08:00 λόγω της συγκέντρωσης των αρμάτων.
• Η παρέλαση θα ακολουθήσει τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ μέχρι τη διασταύρωση των φώτων τροχαίας Πολεμιδιών (FAIRWAYS). Για λόγους οδικής ασφάλειας η λεωφόρος Μακαρίου Γ΄ θα παραμείνει κλειστή μέχρι τη διασταύρωση των φώτων τροχαίας με τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αποστόλου Βαρνάβα.
• Η λεωφόρος Μακαρίου Γ΄ αναμένεται να κλείσει από τις 12:00 και να δοθεί στην κυκλοφορία γύρω στις 21:00. Για λόγους οδικής ασφάλειας, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός από τα φώτα Τροχαίας «Εναερίου» μέχρι τη διασταύρωση των φώτων τροχαίας της Λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ με τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αποστόλου Βαρνάβα.
• Επίσης κλειστοί θα παραμείνουν όλοι οι δρόμοι Βόρεια και Νότια της Λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ από τη συμβολή της με τη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου (Εναέριος) μέχρι και τη συμβολή με τη λεωφόρο Αποστόλου Βαρνάβα.
Ως εκ τούτου, καλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Αστυνομίας και των επί καθήκοντι αστυνομικών και να χρησιμοποιούν όλους τους χώρους στάθμευσης του Δήμου Λεμεσού και ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης.
Το Καρναβάλι θα κλείσει με πανηγυρικό τρόπο, με μεγάλο υπαίθριο καρναβαλίστικο χορό στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού η ώρα 21:00.