Κίνα: Του έπεσε το κινητό στο κλουβί της τίγρης και προσπαθούσε να το πάρει πίσω (Βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από ζωολογικό πάρκο στην βόρεια Κίνα, το οποίο απεικονίζει έναν μεσήλικα άντρα να προσπαθεί να πιάσει το κινητό του τηλέφωνο, που βρίσκεται μέσα στο κλουβί μίας τίγρης.

Ο άντρας βρισκόταν ως επισκέπτης στο πάρκο άγριας ζωής όταν πάνω στην προσπάθειά του να απαθανατίσει τα επιβλητικά αιλουροειδή, το κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε μέσα από την περίφραξη του κλουβιού του ζώο.

Παρά το γεγονός, όμως, ότι απαγορεύεται ακόμα και η προσέγγιση στην περίφραξη, αυτό το γεγονός δεν στάθηκε αποτρεπτικό για τον άντρα, ο οποίος και πλησίασε τον φράκτη, προσπαθώντας με δύο ξύλα να ανακτήσει την συσκευή.

Η προσπάθεια του άντρα καταγράφηκε από κάμερες άλλων επισκεπτών του πάρκου, ενώ το όλο σκηνικό έλαβε τέλος όταν η τίγρης αποφάσισε να εξερευνήσει τον ασυνήθιστο επισκέπτη της.

Τελικά, όπως έγινε γνωστό αργότερα, το κινητό τηλέφωνο ανακτήθηκε από υπαλλήλους του χώρου όταν η τίγρης απομακρύνθηκε από τον χώρο, με την διεύθυνση να δηλώνει πως η αντίδραση του επισκέπτη θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικίνδυνη, τόσο για τον ίδιο όσο και για το ζώο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gazzetta.gr