Πέντε χιλιάδες καρναβαλιστές στην παρέλαση στην Πάφο

Κορυφώθηκαν το απόγευμα οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Πάφου με την παρέλαση αρμάτων και ομάδων που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο, με Βασίλισσα του Καρναβαλιού την «Afro Queen», τους BONEY M και τη συνοδεία της Σχολής Χορού Jake Αθανασιάδη, των μαζορέτων και της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των διοργανωτών.

Τη μεγάλη παρέλαση στην οποία συμμετείχαν εξήντα περίπου άρματα και ομάδες με πέντε χιλιάδες καρναβαλιστές παρακολούθησαν σύμφωνα με τους διοργανωτές δέκα χιλιάδες κόσμου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ευχαρίστησε τόσο τους επισκέπτες όσο και τους κατοίκους της επαρχίας για την παρουσία τους αλλά ιδιαίτερα όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του καρναβαλιού στην Πάφο.

Αποδείχθηκε ξανά, συμπλήρωσε, ότι η Πάφος μπορεί να διοργανώνει όμορφες εκδηλώσεις και δραστηριότητες και να συνεχίσει να είναι πόλος έλξης τόσο για ντόπιους όσο και για ξένους όλων των ηλικιών.

Πριν την έναρξη της παρέλασης, η Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου ενίσχυσε την αποκριάτικη ατμόσφαιρα με αποκριάτικες μελωδίες.

Σημειώνεται πως καρναβαλίστικες παρελάσεις οργανώνουν αύριο οι Δήμοι Πέγειας και Πόλεως Χρυσοχούς.

Πηγή: ΚΥΠΕ