Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας πάσχει από κατάθλιψη; (Εικόνα)

Είναι νέος, ωραίος και πολύ σέξι. Είναι ο αδερφός της Δούκισσας του Κέμπριτζ, Τζέιμς Μίντλετον και παρά την ωραία εμφάνιση και την κοινωνική του θέση, αποκαλύπτει πως νιώθει αποτυχημένος και παλεύει με την κατάθλιψη.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και θάρρος ο αδερφός της δούκισσας του Κέιμπριτζ μίλησε στο Βρεατανικό τύπο για τη μάχη με την κατάθλιψη την οποία αποκάλεσε «καρκίνο του μυαλού».

«Ίσως αναρρωτηθείτε γιατί επέλεξα να μιλήσω τώρα για την κατάθλιψη που με ταλαιπωρεί από το τέλος του 2016», λέει ο Τζέιμς και συμπληρώνει: «Για δύο λόγους:  Πρώτον αισθάνομαι ότι τώρα την καταλαβαίνω και δεύτερον με την επαγγελματική βοήθεια που δέχθηκα έχω επεξεργαστεί στρατηγικές για να την αντιμετωπίζω. Σήμερα, αισθάνομαι διαφορετικά τον σκοπό της ζωής και αντιλαμβάνομαι την ομορφιά της.

Δεν θα ήθελα να ζήσει τέτοια απομόνωση και μοναξιά ούτε ο χειρότερος εχθρός μου. Ένιωσα σαν να ήμουν τρελός. Ξέρω ότι είμαι ευλογημένος με μια προνομιούχα ζωή. Αλλά δεν με έκανε να είμαι θωρακισμένος απέναντι στην κατάθλιψη» είπε ο 31χρονος και συνέχισε: «Δεν είναι μια αίσθηση αλλά μια απουσία συναισθημάτων. Υπάρχεις χωρίς σκοπό και κατεύθυνση. Δεν μπορούσα να αισθανθώ καμία χαρά, ενθουσιασμό ή αναμονή».

Στην ίδια συνέντευξη ο ωραίος Τζέιμς, αποκάλυψε ότι πάσχει από ADD (Σύνδρομο Ελλειμματικής Προσοχής – Attention- Deficit – Disorder) και πως διαγνώστηκε πριν από ένα χρόνο, γεγονός που εξηγούσε την αδυναμία του να κάνει πολύ απλά και καθημερινά πράγματα.

Πηγή:marieclaire.gr