«ΣΠΑΕΙ» το συμβόλαιο με Primetel – Οι διαφορές θα λυθούν δικαστικώς

Η Ομόνοια πλέον ψάχνει νέα τηλεοπτική στέγη, καθώς οι εξελίξεις την φέρνουν εκτός Primetel, μιας και διακόπτουν το συμβόλαιο τους.

Οι «πράσινοι» δεν ήταν ικανοποιημένοι από ορισμένους όρους του συμβολαίου με την εν λόγω εταιρεία και έτσι αποφάσισαν να κινηθούν σε άλλα «μονοπάτια», παρόλο που την περσινή σεζόν ανανέωσαν ως το 2023-24, κάτι που εξασφαλίζει την πλατφόρμα για τις επόμενες κινήσεις της.

Η απόφαση των διοικούντων της Ομόνοιας είναι λοιπόν να διακόψουν τη συνεργασία με την Primetel, και έχουν ήδη ενημερώσει σχετικά την εταιρεία, η οποία θεωρείται βέβαιο πως θα κινηθεί νομικά εναντίον των «πράσινων», από τη στιγμή που υπάρχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο υψηλούς διάρκειας. Το θέμα θα λυθεί πλέον δικαστικώς.

Από την πλευρά τους στην Ομόνοια φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν ένα ποσό ως αποζημίωση στην Primetel και να συνεχίσουν με άλλη τηλεοπτική πλατφόρμα, όπου θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τις συζητήσεις που θα γίνουν να διεκδικήσουν, ένα πολύ καλύτερο, με πολύ υψηλότερες οικονομικές απολαβές συμβόλαιο. Θυμίζουμε ότι έντονο ενδιαφέρον έχει επιδείξει η Cytavision, ίσως μπει και η έτερη πλατφόρμα στο παιχνίδι;

Στην Ομόνοια νιώθουν ότι αδικούνται από την υπάρχουσα συμφωνία με την Primetel και έχουν συζητήσει αρκετές φορές με τους υπεύθυνους, ώστε να προκύψει βελτίωση των οικονομικών όρων, αλλά δεν προέκυψε κάποια διαφοροποίηση.

Πηγή: balla.com.cy