Άλλη μια ευκαιρία

Σαφώς και υπάρχει απογοήτευση στο στρατόπεδο του Απόλλωνα από την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΛ, ωστόσο διατηρούν ακόμα ελπίδες για το πρωτάθλημα.

Υπάρχει ακόμα μια ευκαιρία για τους γαλάζιους να αποδείξουν πως μπορούν να παλέψουν για το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος και αυτή είναι στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Αν καταφέρουν να κερδίσουν μέσα στο ΓΣΠ τότε θα ισοβαθμήσουν με τους γαλαζοκίτρινους ωστόσο θα παραμείνουν στην 2η θέση αφού ο ΑΠΟΕΛ έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Ωστόσο οι γαλάζιοι θα έχουν την ευκαιρία με δυο νίκες κόντρα σε ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα, σε συνδυασμό με τουλάχιστον μια γκέλα του ΑΠΟΕΛ να κόψουν πρώτοι το νήμα.

Τα πράγματα όπως καταλαβαίνεται δεν είναι εύκολα αλλά ούτε ακατόρθωτα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή καλείται να δουλέψει μαζί με τους ποδοσφαιριστές του αυτό το διάστημα, έτσι ώστε να πάνε σωστά προετοιμασμένοι στο ΓΣΠ και να πάρουν αυτό που θέλουν.

Τώρα όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Σωφρόνης περιμένει τα αποτελέσματα για τον Χάμπο Κυριάκου, ο οποίος θα περάσει από νέες εξειδικευμένες εξετάσεις αφού φαίνεται πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι πιο σοβαρό από τις αρχικές εκτιμήσεις. Επίσης αμφίβολος είναι και ο Περέιρα ενώ στην διάθεση του Κύπριου τεχνικού αναμένεται να επιστρέψουν οι Σακέτι, Ρομπέρζ και Μάριος Στυλιανού.

Πηγή: balla.com.cy