Αυτό είναι το νέο αμόρε του Αλέξη Γεωργούλη

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Παπαμερή. Σύμφωνα με την Real life, ο γνωστός ηθοποιός και η δυναμική pr manager του ΑΝΤ1 είναι μαζί και απολαμβάνουν τον έρωτά τους.

Ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της Real life είναι Βρήκε το… ταίρι του», ενώ χαρακτηριστικά αναφέρονται τα εξής: «Ο Αλέξης Γεωργούλης και η Κατερίνα Παπαμερή είναι μαζί. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής απολαμβάνει την τρυφερή σχέση του με τη γοητευτική PR manager του ΑΝΤ1».

Στο άρθρο διαβάζουμε πως άνθρωποι από το περιβάλλον των δυο επιβεβαιώνουν πως «ο Αλέξης κι η Κατερίνα έχουν μια τρυφερή σχέση που απολαμβάνουν ιδιαίτερα. Αρχικά ήταν αυστηρά επαγγελματική μα στη συνέχεια υπήρξε φλερτ το οποίο … φούντωσε κι εξελίχθηκε στην τρυφερή σχέση για την οποία κάνουμε λόγο».

Η σχέση αυτή έρχεται μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του Γεωργούλη με την Τόνια Σωτηροπούλου. Και το ότι είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Παπαμερή είναι κοινό μυστικό στο «Παλλάς» που παίζει ο Γεωργούλης («Ζητείται ψεύτης) αλλά και στο «Your face sounds familiar» όπου συμμετέχει ως κριτής.

Πηγή: thetoc.gr