Ένας «κιτρινοπράσινος» μύθος!

Η ΑΕΚ εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, και με μία σχετική συντήρηση θα μπορέσει να εξασφαλίσει το καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο πλην των δύο πρώτων θέσεων του πίνακα.

Οι Λαρνακείς αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο εδώ και αρκετό καιρό, κάτι που πιστώνεται στον Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς από τον ερχομό του, η ομάδα δείχνει αναγεννημένη, ένα γεγονός που συμβαίνει και με τον Ιβάν Τρισκόφσκι.

Ο Σκοπιανός επιθετικός της ΑΕΚ έφτασε τα 15 τέρματα στον «μαραθώνιο» και δύσκολα θα χάσει το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ, μία διάκριση που τον «γεμίζει» με χαρά, διότι θα το πετύχει για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Αυτή όμως δεν πρόκειται να είναι η μοναδική καλή στιγμή για τον «Τρίσκο», αφού με τα 72 γκολ που έχει πετύχει έως τώρα με τα «κιτρινοπράσινα» χρώματα «κάθεται» στον θρυλικό «θρόνο» του πρώτου σκόρερ (72 τέρματα) στην ιστορία του συλλόγου. Η ΑΕΚ μπορεί να προήλθε από δύο σπουδαίες ομάδες της Λάρνακας, ωστόσο «γράφει» ιστορία, και ο Τρισκόφσκι θα είναι μέρος αυτής, με την παρουσία του να μνημονεύεται και τα επόμενα χρόνια από τους φιλάθλους και τους… ειδικούς.

Πηγή: balla.com.cy