Ευρωεκλογές 2019 – Στελέχωση Εκλογικών Κέντρων Εκλογικής Περιφέρειας Λευκωσίας

Η Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, οι Εκλογές για ανάδειξη Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Μαΐου 2019.

Το δημοσιοϋπαλληλικό προσωπικό που ενδιαφέρεται να εργαστεί κατά την ημέρα των εκλογών για την στελέχωση των εκλογικών κέντρων της Εκλογικής Περιφέρειας Λευκωσίας, να προχωρήσει στην έγκαιρη ηλεκτρονική υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Εκλογών aps.elections.moi.gov.cy.

Η ιστοσελίδα θα είναι ενεργοποιημένη μέχρι τα μεσάνυκτα της Τετάρτης 17.04.2019.Δήλωση μπορούν να υποβάλουν μόνο μόνιμοι Δημόσιοι Υπάλληλοι και Έκτακτοι Υπάλληλοι Αορίστου Χρόνου. Αιτήσεις από υπάλληλους οι οποίοι θα βρίσκονται σε προαφυπηρετική άδεια, άδεια μητρότητας/τοκετού, άδεια εκπαίδευσης, άδεια άνευ απολαβών ή θα απουσιάζουν στο εξωτερικό ή είναι συμβασιούχοι δεν θα γίνονται δεκτές. Σημειώνεται ότι δεν θα γίνουν δεκτές έντυπες δηλώσεις.

Άνεργοι πτυχιούχοι που ενδιαφέρονται να εργαστούν κατά την ημέρα των εκλογών για την στελέχωση των εκλογικών κέντρων της Εκλογικής Περιφέρειας Λευκωσίας μπορούν να προχωρήσουν στην έγκαιρη ηλεκτρονική υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Εκλογών aps.elections.moi.gov.cy.

Η ιστοσελίδα θα είναι ενεργοποιημένη μέχρι τα μεσάνυκτα της Τετάρτης 17.04.2019.Σημειώνεται ότι δήλωση μπορούν να υποβάλουν μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο και παράλληλα ήταν εγγεγραμμένοι άνεργοι πτυχιούχοι στο Τμήμα Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων μέχρι τις 29 Μαρτίου 2019. Σημειώνεται ότι δεν θα γίνουν δεκτές έντυπες δηλώσεις.

Πηγή: pio.gov.cy