Ηταν ο μοναδικός επιβάτης σε πτήση αεροσκάφους Boeing 189 θέσεων (Εικόνα)

Οταν έκλεινε εισιτήριο για πτήση από τη Λιθουανία για την Ιταλία δεν φανταζόταν τί θα ακολουθούσε: Ηταν ο μοναδικός επιβάτης στο αεροσκάφος Boeing 737.

Ο λόγος για τον Σκιρμάντας Στριμάλτις, έναν Λιθουανό ο οποίος αναζητούσε μια πτήση, μονής διαδρομής, για να επισκεφθεί το Μπέργκαμο της Ιταλίας, για να κάνει σκι.

Ολα κυλούσαν φυσιολογικά, μέχρι το σημείο που έφτασε στο αεροδρόμιο για να κάνει check-in.

Η υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας στο γκισέ τον ενημέρωσε ότι το πλήρωμα τον περιμένει.

Οταν εκείνος διερωτήθηκε «γιατί;», καθώς δεν είχε αργήσει, τότε η υπάλληλος του είπε ότι είναι ο μοναδικός επιβάτης στην πτήση.

Μόνος σε αεροσκάφος χωρητικότητας… 189 ανθρώπων

Πράγματι, όταν επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος -το Boeing 737-800 συνολικά μπορεί να φιλοξενήσει 189 επιβάτες- διαπίστωσε ότι ήταν μόνος!

«Ηταν μια μοναδική, εξωπραγματική εμπειρία» είπε ο ίδιος.

«Το πλήρωμα ήταν λίγο μπερδεμένο αρχικά. Μπορεί να ήταν και γι’ αυτούς κάτι καινούριο» συμπλήρωσε.

Ο Στριμάλτις είπε ότι οι αεροσυνοδοί του έκαναν κανονικά την επίδειξη των μέτρων ασφαλείας, και πως στη συνέχεια «απόλαυσα την πτήση, βγάζοντας σέλφι και γράφοντας. Το να έχεις σησυχία στο αεροπλάνο ήταν τελείως ασυνήθιστο, χαμογελούσα όλη την ημέρα».

Είχαν βγάλει εισιτήρια σε έκπτωση

Ο πιλότος, μάλιστα, κατά τις ανακοινώσεις που έκανε αντικατέστησε το «αγαπητοί επιβάτες» με το… «αγαπητέ επιβάτη».

Οπως έγινε γνωστό, ήταν μια πτήση – τσάρτερ που είχε κλείσει ένα ταξιδιωτικό γραφείο, για να παραλάβει από το Μπέργκαμο Λιθουανούς.

Για να μην ταξιδέψει προς την Ιταλία… άδειο, το ταξιδιωτικό γραφείο έβγαλε εισιτήρια με μεγάλη έκπτωση για την πτήση από τη Λιθουανία.

Παρά ταύτα, ο Σκιρμάντας Στριμάλτις ήταν ο μόνος που έκλεισε εισιτήριο.

Πηγή: iefimerida.gr