Μπορεί και να «γλεντάει» αυτή την προβολή, ο Νίκος Μεταξάς

Στο «μυαλό» του Νίκου Μεταξά θα επιχειρήσουν να μπουν πολλές ειδικότητες ανθρώπων από Ελλάδα, Κύπρο και Μεγάλη Βρετανία. Οι ειδικότητες περιλαμβάνουν Ιατροδικαστή, Κλινικό Ψυχολόγο, Ειδικό Σύμβουλο με εμπειρία σε τέτοιας μορφής εγκλήματα, Ειδικό Ανακριτή με εμπειρία στο σοβαρό έγκλημα και Ειδικό Εμπειρογνώμονα για πολύπλοκες υποθέσεις.

Ο καθηγητής εγκληματολογίας και πρώην υπουργός, Γιάννης Πανούσης μιλώντας στο news247.gr ανάμεσα σε άλλα είπε: «Κάτι ενεργοποιήθηκε μέσα του, αν υπήρχε και ήταν εν υπνώσει πρέπει να το δει ψυχολόγος, αν ενεργοποιήθηκε τώρα από κάποια αφορμή, πάλι θα πρέπει να το δει ψυχολόγος». Ο καθηγητής ανέφερε επίσης ότι ίσως του αρέσει αυτού του είδους η δημοσιότητα και, όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ίσως να γλεντάει αυτήν την προβολή».

Τα χαρακτηριστικά του serial killer, είπε, είναι η διάπραξη της δολοφονίας στον ίδιο τόπο, ίδιο χρόνο και ίδια χαρακτηριστικά θύματος. Ένα από τα ερωτήματα που έθεσε ο κ. Πανούσης είναι γιατί κάνει αυτά τα εγκλήματα τώρα στα 35 του και όχι στα 25 του.