Ο έλεγχος των ρεφ

Έτσι είδαμε και αξιολογούμε την απόδοση των διαιτητών στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta:

Γιώργος Νικολάου: Σωστή απόφαση του να αποβάλει με κόκκινη κάρτα τον Αμπαρτζουμιάν αλλά έχασε άλλες φάσεις με αποκορύφωμα τα δύο πέναλτι, ένα για την Ε.Ν.Π και ένα για τη Δόξα που δεν υπέδειξε σε ισάριθμες παραβάσεις εντός περιοχής. Μπορεί να μην «έβγαζαν μάτια» τα πέναλτι, υπήρξαν όμως παραβάσεις που έπρεπε να υποδειχθούν.

Ο βαθμός του διαιτητή δεν μπορεί να ξεπεράσει το 8.

Χρυσοβαλάντης Θεουλή: Η τελευταία φάση του αγώνα κρίνει την απόδοση του στο Αλκή-Ε.Ν.Π. αφού δεν υπήρχε άλλη περίπτωση για να γίνει κριτική σε βάρος του.

Αν ο Ντόβπνια χρησιμοποίησε το χέρι του (αυτό φαίνεται να έγινε) τότε χρεώνεται με πολύ σοβαρό λάθος ο διαιτητής και ο βαθμός του περιορίζεται στο 8.

Βασίλης Δημητρίου: Κράτησε καλά τον έλεγχο του αγώνα ΑΠΟΕΛ–Νέα Σαλαμίνα και πέρασε με επιτυχία από το ΓΣΠ. Ένα δύο φάουλ ήταν όλα και όλα που μπορεί να του ξέφυγαν αλλά όχι σε σημαντικές φάσεις. Βαθμολογείται με 8.3.

Λούκας Σωτηρίου: Η φάση του αγώνα ΑΕΛ–ΑΕΚ έγινε στο 35΄. Όταν ισοφάρισε η ΑΕΛ 1-1 και προς στιγμή το γκολ δεν κατακυρώθηκε. Υπήρξε μία καθυστέρηση στη λήψη απόφασης και στη συνέχεια το γκολ μέτρησε με υπόδειξη του βοηθού Νίκου Εγγλέζου.

Καμία άλλη υπόδειξη δεν αμφισβητήθηκε και από την στιγμή που σωστά μέτρησε το γκολ στο 1-1, η διαιτησία βαθμολογείται με 8.3.

Νικόλας Νεοκλέους: Αρκετά καλή η διαιτησία του στο Ομόνοια–Απόλλων. Δεν είχε καμία δυσκολία να ξεπεράσει με επιτυχία την αποστολή του και ουσιαστικά να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Η απόδοση του βαθμολογείται με 8.3.

Κώστας Ψευδιώτης: Δύο σοβαρά λάθη στο Ανόρθωση–Ερμής. Υπέδειξε συγκεκριμένα δύο πέναλτι ένα σε κάθε ομάδα χωρίς όμως να υπάρξουν παραβάσεις. Είδε χέρι του Ψάλτη στο 70´ χωρίς όμως να γίνεται και φάουλ του Μπεσάτ στον Μπουλά στο 80´ που επίσης δεν έγινε. Δύο αδικαιολόγητα λάθη που κατεβάζουν τη βαθμολογία του στο 7.4.

Πηγή: balla.com.cy