Πτώμα στο λατομείο Μιτσερού: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της γυναίκας

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της γυναίκας, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε την Κυριακή (14/04) στο παλιό λατομείο στο Μιτσερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχουν διαπιστωθεί τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας.

Τη νενομισμένη νεκροτομή διενήργησαν στο Νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους. Οι ίδιοι διενήργησαν και αυτοψία στη σκηνή, όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με αυτούς, το πτώμα βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Πληροφορίες λένε ότι λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και άλλες εξετάσεις, ενώ ταυτόχρονα σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ στην περιοχή, καθώς το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας δεν έχει αποκλειστεί.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα της άτυχης γυναίκες βρέθηκε, μετά από σχετική πληροφορία που λήφθηκε γύρω στις 3 το απόγευμα της Κυριακής (14/04), από την Αστυνομία.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ, καθώς και άλλων τμημάτων της Αστυνομίας και γύρω στις 8:30 μμ ανασύρθηκε η σορός και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για πτώμα γυναίκας.