Πτώμα στο λατομείο Μιτσερού: «Θρίλερ» η υπόθεση – Κομμένα άκρα του θύματος βρέθηκαν στο φρεάτιο

Συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με το πτώμα γυναίκας, το οποίο εντοπίστηκε την Κυριακή (14/04) στο παλιό λατομείο στο Μιτσερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν διαπιστωθεί τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας. Επιπλέον, λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και άλλες εξετάσεις.

Οι ιατροδικαστές διενήργησαν και αυτοψία στη σκηνή, όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με αυτούς, το πτώμα βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης. Το πτώμα ανήκει σε γυναίκα ασιατικής καταγωγής και εντοπίστηκε με δεμένα τα χέρια και τα πόδια, ενώ ήταν τυλιγμένο με σεντόνι.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το θύμα δε φαίνεται να φέρει τραύματα από πυροβολισμούς ή μαχαιριές.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν μέσα στο φρεάτιο άκρα του σώματος του θύματος, στα οποία θα διενεργηθούν εξετάσεις.

Οι ανακριτές εκτιμούν ότι πιθανόν το θύμα να άφησε την τελευταία του πνοή σε άλλο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε από τον ή τους δράστες στο λατομείο.

Μιας και το επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό της δολοφονίας, οι ανακριτές της υπόθεσης «ξεσκονίζουν» φακέλους εξαφανισμένων γυναικών, οι οποίες απασχόλησαν την Αστυνομία τους τελευταίους μήνες ή και χρόνια, αφού σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, η σορός της γυναίκας, φαίνεται να ρίχθηκε στο φρεάτιο τους τελευταίους μήνες. Παρολ’ αυτά, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, η άτυχη γυναίκα να μην είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο.

Οι έρευνες συνεχίζονται πυρετωδές και η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικά με την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα της άτυχης γυναίκες βρέθηκε, μετά από σχετική πληροφορία που λήφθηκε γύρω στις 3 το απόγευμα της Κυριακής (14/04), από την Αστυνομία.