Σε αποστολή ΚΣ ΟΑΣΕ για παρακολούθηση προεδρικών εκλογών στη Β. Μακεδονία ο Κυριάκος Χατζηγιάννη

Σε αποστολή της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΚΣ ΟΑΣΕ) για την παρακολούθηση των προεδρικών εκλογών στη Βόρεια Μακεδονία θα συμμετάσχει ο βουλευτής Κυριάκος Χατζηγιάννη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, ο κ. Χατζηγιάννη, μέλος της κυπριακής αντιπροσωπείας στην ΚΣ του ΟΑΣΕ αναχωρεί αύριο για τη Βόρεια Μακεδονία για να συμμετάσχει σε αποστολή που διοργανώνει η ΚΣ του ΟΑΣΕ για την παρακολούθηση των προεδρικών εκλογών στη χώρα, που θα διεξαχθούν στις 21 Απριλίου 2019.

Στην αποστολή της Κ. ΟΑΣΕ, θα συμμετέχουν περί τους 31 βουλευτές από συμμετέχοντα Κράτη του Οργανισμού, οι οποίοι θα αναπτυχθούν σε διάφορες πόλεις της Βόρεια Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο της αποστολής αναμένεται να πραγματοποιηθούν χωριστές συναντήσεις με υποψήφιους και με εκπροσώπους των εκλογικών αρχών της χώρας και θα υπάρξει ενημέρωση από τη μακράς διαρκείας αποστολή παρακολούθησης των εκλογών, που διοργάνωσε το Γραφείο Δημοκρατικών Θεσμών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ODIHR).

Θα πραγματοποιηθούν, επίσης, χωριστές επαφές με εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της κοινωνίας των πολιτών. Την ημέρα των εκλογών, ο κ. Χατζηγιάννη θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε εκλογικά κέντρα στα Σκόπια για επί τόπου παρακολούθηση της εκλογικής διαδικασίας.

Πηγή:ΚΥΠΕ