Το «λίφτινγκ» του Φαίδωνα – Το «πριν και το μετά» της Πάφου προκαλεί ερωτηματικά (Εικόνες)

«Δύσκολα εύκολα η Πάφος θα καθαρίσει! Οι πολίτες οφείλουν να καταλάβουν ότι το δημόσιο συμφέρον είναι πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον», αναφέρει ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος στις 28 Μαρτίου και  «διαφημίζει» στα social media, το «Πριν και το μετά».

 

Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν άλλοι δίνοντας του συγχαρητήρια και άλλοι κάνουν παράπονα για την τραγική εικόνα που έχει η Πάφος, με τις μπουλντόζες να αλωνίζουν και να καθαρίζουν υπό τις οδηγίες του Δήμου μέχρι και τις αυλές υποστατικών.

«Αν φτιάξετε και κανένα δρόμο που είναι όλο τρύπες (περιοχή νέου ταχυδρομείου) καλό θα ήταν», αναφέρει πολίτης και δείχνει με μια φωτογραφία την κατάσταση που επικρατεί.

«Δήμαρχε, σε παρακαλώ δώσε οδηγίες να καθαριστεί το καινούργιο πάρκο, απέναντι από το Κτηνιατρείο Πάφου», αναφέρει άλλος Δημότης.

Ο κ.Φαίδωνας έχει μπει στο στόχαστρο και για το γκρέμισμα Τ/Κ περιουσιών. Ο ίδιος αναφέρει ανάμεσα σε άλλα: “Η Πάφος έχει μια ιδιαιτερότητα που καθιστά το θέμα αυτό πολύ πιο κρίσιμο για την πρόοδο και την ανάπτυξή της. Είναι η πόλη που έχει τις περισσότερες Τ/Κ περιουσίες στο κέντρο της. Πρόσφατα, μετά από επίμονες προσπάθειες για να τερματιστούν όλες αυτές οι παρανομίες, κάποιοι, οι οποίοι πήραν Τ/Κ περιουσίες στο παρελθόν και τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για να γίνει ανάκτησή τους, αφού παράνομα τις είχαν πάρει ή/και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να τις κατέχουν, αντιδρούν και μετέρχονται διάφορες μεθόδους για να μη χάσουν τα παράνομα προνόμια τους. Καταφεύγουν σε κόμματα και πολιτικούς, ενώ δεν διστάζουν να διαστρεβλώνουν την αλήθεια και δημόσια να εμφανίζονται ότι τελούν υπό διωγμό ή και ότι ο Δήμος ή ο Δήμαρχος ή το Υπουργείο Εσωτερικών τους κυνηγούν αδικαιολόγητα.

Αυτές οι συμπεριφορές δεν βρίσκουν ανταπόκριση και πρόσφατα έχουν επινοήσει να προβούν σε επίθεση εναντίον του Δήμου Πάφου και εμού προσωπικά ότι δήθεν βγάζουμε έξω τους απλούς και απροστάτευτους πρόσφυγες για να πάρει τις εν λόγω περιουσίες ο Δήμος Πάφου για δικούς του σκοπούς ή για να δοθούν σε ημετέρους».

Της Νικολέτας Χρήστου