Υπόθεση Μιτσερού: Γυμνό και σε κατάσταση σαπωνοποίησης και το δεύτερο πτώμα

Κόβουν την ανάσα οι εξελίξεις από τις νέες έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής όσον αφορά την υπόθεση φόνου της 38χρονης Marry Rose Tiburcio από τις Φιλιππίνες συγκλονίζουν ακόμη περισσότερο αφού κατά την διάρκεια των ερευνών τα μέλη του ΤΑΕ επίστρεψαν εσπευσμένα στο Μιτσερό και μέλη της ΕΜΑΚ εντός του 125 μέτρων φρεατίου εντόπισαν δεύτερο πτώμα που ανήκει σε γυναίκα.

Στο φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού εντοπίστηκε δεύτερο πτώμα όπου ανήκει σε γυναίκα και όχι στο 6χρονο παιδί.

Γυμνή και σε κατάσταση σαπωνοποίησης και η δεύτερη γυναίκα που εντοπίστηκε ενώ οι αρχές αναζητούν στοιχεία για ταυτοποίηση της σορού.

Οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν αύριο στο Μιτσερό αλλά και στην περιοχή του Ξυλιάτου, αφού ακόμη να εντοπιστεί η μικρή Sierra Graze κόρη της άτυχης Marry Rose.

Επίσης τα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνεχίζουν τις έρευνες για το ενδεχόμενο πως ίσως και άλλες γυναίκες που βρίσκονται στον κατάλογο εξαφανισμένων προσώπων της Αστυνομίας, να διατηρούσαν προφίλ ή να είχαν επικοινωνία μέσο της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Badoo με τους υπόπτους ή και με άλλα πρόσωπα.

Η νεκροτομή επί της σορού της γυναίκας που εντοπίστηκε στο φρεάτιο αναμένεται να γίνει αύριο από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους.