30 ημέρες για την… πρώτη

Σε έναν μήνα ακριβώς θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης, υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός προπονητής θα ξεκινήσει το χτίσημο του αγωνιστικού του πλάνου για τη νέα σεζόν από την βάση του.

Την πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων, ο Κετσπάγια θα αξιολογήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα, όπως και αυτούς που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί την περασμένη σεζόν.

Είναι απαραίτητη αυτή η αξιολόγηση από τον Γεωργιανό τεχνικό, ο οποίος δεν θέλει να αφήσει εκτός ρόστερ παίκτες που μπορεί να προσφέρουν στην ομάδα του. Ενώ, παράλληλα, θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» να αποδείξουν την αξία τους και να πάρουν ευκαιρίες από τον προπονητή τους.

Ο Κετσπάγια στην καριέρα του, έχει αποδείξει πολλάκις πως δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Αρκεί να του αποδείξουν πως δουλεύουν σκληρά για να αρπάξουν μία θέση στην ενδεκάδα. Αυτό δεν αναμένεται να αλλάξει στην φετινή προσπάθεια της «Κυρίας», έτσι οι ποδοσφαιριστές της θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα για να τραβήξουν το βλέμμα του Γεωργιανού τεχνικού.

Αυτόν τον καιρό, οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης βρίσκονται σε περίοδο διακοπών. Κάτι τέτοιο βέβαια, δεν ισχύει για τον Κετσπάγια ο οποίος τρέχει όλα τα θέματα της ομάδας. Ο Γεωργιανός τεχνικός έχει πάρει τη… σκούπα για την μεγάλη εκκαθάριση του ρόστερ. Ήδη οι Ουζόχο, Λαβόρδε, Ιγκιεμπόρ, Ντουγκλάο, Πράνιτς, Στεφανέλι, Στρούνα, Μπεσάτ και Οικονομίδης έχει γνωστοποιηθεί πως δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Τέλος, στο κομμάτι της ενίσχυσης συνεχίζεται η παρέλαση ονομάτων, κυρίως από την ελλαδίτικη αγορά, καθώς ο Κετσπάγια είναι γνώστης.

Τελευταίο όνομα που ακούστηκε, είναι αυτό του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος δεν συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ Αθηνών. Ο 29χρονος αμυντικός είναι ελεύθερος να αποφασίσει τον νέο σταθμό της καριέρας του και η συνύπαρξή του με τον Γεωργιανού προπονητή στον δικέφαλο της Αθήνας, έχει «ανάψει» την φημολογία περί πιθανής συνεργασίας…

Πηγή: balla.com.cy