Αλίκη έκανες το θαύμα σου…και τώρα “ταξιδεύεις” στην χώρα των θαυμάτων…(Εικόνες)

Την ώρα που η αγαπημένη σου ομάδα «πετούσε» στους επτά ουρανούς, γινόσουν η Αλίκη τους και οδήγησες σαν άγγελος το ΑΠΟΕΛ στο ψηλότερο βάθρο. Αυτό της νίκης.

Πάντα σε θαύμαζα από τις κερκίδες, από τις συνεντεύξεις, από τις «αθόρυβες» παρουσίες σου σε διάφορες εκδηλώσεις. Τα βλέμματα μας έχουν διασταυρωθεί και δεν σε χαιρέτησα ποτέ μου. Αλλά δεν έχει σημασία…Γυναίκες σαν και σένα μοναδικές.

«Και αν αλλάζουνε οι εποχές του κόσμου θα είσαι η θάλασσα…ακούω τον Γιώργο Νταλάρα και σκέφτομαι ποιος οπαδός και ποιος ποδοσφαιριστής μπορεί να ξεχάσει αυτή την ηγετική μορφή του σωματείου.

Η Αλίκη Ηλιάδου “έφυγε” από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Υπήρξε ενεργό μέλος του ΑΠΟΕΛ και μια από τις ελάχιστες εκπροσώπους του γυναικείου φύλου που θήτευσε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας…έγραφαν όλοι οι συνάδελφοι…

Ασύλληπτο, σχεδόν ειρωνικό…Αλίκη έκανες το θαύμα σου η ομάδα σου πήρε το έβδομο συνεχόμενο τρόπαιο και εσύ θέλησες να περπατήσεις στην χώρα των θαυμάτων…

Να τι έγραψε ο Χρήστος Παλλής στον προσωπικό του λογαριασμό…προκαλώντας ρίγη συγκίνησης

«Σήμερα (Δευτέρα 13/5/19) αποχαιρετίσαμε από τον ιερό Ναό της του θεού Σοφίας την αγαπητή μας φίλη Αλίκη Ηλιάδου για το μεγάλο Ταξίδι! Συνήθως σε έτσι περιπτώσεις η οικογένεια αλλά και οι φίλοι κάνουν επικήδειο για να τιμήσουν αυτόν που φεύγει αναφέροντας λίγα λόγια για τον χαρακτήρα του αλλά και το τι αφήνει πίσω του!!

Σήμερα η αείμνηστη Αλίκη μας έστειλε όλους αδιάβαστους αφού πήγαμε να την αποχαιρετίσουμε αλλά την τελευταία κουβέντα την είπε εκείνη. Μάλιστα αυτό έγινε μέσω της φίλης της Στέλλας Κυριακίδου που μας διάβασε το μήνυμα της Αλίκης που έγραψε λίγο πριν φύγει!

Ένα μήνυμα γεμάτο ζωή όνειρα αγάπη χαμόγελο και μια μεγάλη αγκαλιά για όλο τον κόσμο που την γνώρισε. Ζήτησε να την θυμόμαστε πάντα με ένα χαμόγελο και όταν συναντάμε τα παιδιά της να τους μιλάμε πάντα για όλες τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί της.

Ζήτησε επίσης να μην βάλουμε μαύρα και τέλος μας έκανε και την πλάκα της αφού ανέφερε ότι πήγαμε στο πάρτι της ακάλεστοι!

Δεν πειράζει αγαπημένη μου Αλίκη μπορεί να ήρθαμε ακάλεστοι αλλά εσυ μας δεξιώθηκες όλους μια χαρά. Με ένα πλατύ και απέραντο χαμόγελο! Καλό σου ταξίδι αγαπημένη!!Αιωνία ας είναι η μνήμη σου. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αυτό το υπέροχο πλατύ σου χαμόγελο…

Οι παίκτες στο ελάχιστο φόρο τιμή σε έναν χρυσό άνθρωπο τήρησαν ενός λεπτού σιγή.

Καλό παράδεισο Αλίκη…

Της Νικολέτας Χρήστου