Αναμονή για Κάσες – Λαρένα

H AEK ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, έχασε έναν προκριματικό γύρο στην Ευρώπη, άρα θα ξεκινήσει νωρίτερα, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για… χάσιμο από τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ και τους συνεργάτες του.

Οι «κιτρινοπράσινοι» κοιτούν εκείνους που έχουν στο ρόστερ τους, και επιθυμούν να τους «κρατήσουν» και τη νέα αγωνιστική περίοδο που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η προσοχή έχει πέσει πάνω σε δύο πρωτοκλασάτους παίκτες που βοήθησαν τα μέγιστα την ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Οι Χόρχε Λαρένα και Νάτσο Κάσες δίχως αμφιβολία βρίσκονται μέσα σε εκείνους που «έγραψαν» ιστορία με την ΑΕΚ, οπότε και η διοίκηση του κ. Καραπατάκη επιθυμεί να τους αντιμετωπίσει με σεβασμό, όποια κατάληξη και αν πάρουν οι υποθέσεις τους.

Για τον πολύπειρο μέσο που βρίσκεται στο νησί μας από το 2014, δεν υπάρχει οριστική απόφαση εάν επιθυμούν να παραμείνει και τη νέα σεζόν, ενώ στον Νάτσο Κάσες έγινε πρόταση για ανανέωση συμβολαίου με μειωμένες αποδοχές, αλλά δεν ήρθε κάποια απάντηση. Οι δύο πλευρές «κρατούν» στάση αναμονής και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα με αρνητικό ή θετικό τρόπο.

Πάντως, ότι και αν προκύψει με τους δύο ποδοσφαιριστές, είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα τους εκτιμά την προσφορά τους.

Πηγή: balla.com.cy