Απειλές εκτός τηλεοπτικού πλατό – Η Νατάσα Ιωάννου καταγγέλει στο Αρχηγείο τον Γεάδη Γεάδη (Βίντεο)

Καταγγελία στην Αστυνομία προέβη η υποψήφια με την ΕΔΕΚ, Νατάσα Ιωάννου εναντίον του επίσης  υποψήφιου ευρωβουλευτή και εκπρόσωπου Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδη Γεάδη, αναφορικά με το περιστατικό που συνέβη έξω από από τον τηλεοπτικό σταθμό του SIGMA.

Οι δύο τους τα «είπαν» στο πλατό του Σίγμα στο πλαίσιο της εκπομπής «Μεσημέρι και κάτι», και όπως η ίδια δηλώνει, ο Γεάδης Γεάδης μετά το τέλος της τηλεοπτικής τους παρουσίας εξαπέλυσε απειλές εναντίον της και επί τούτου τον καταγγέλλει στην Αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο  υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ, δεν επιθυμεί να σχολιάσει το περιστατικό.

Από την πλευρά η ΕΔΕΚ με ανακοίνωση της καταδικάζει την φραστική επίθεση και απειλή κατά της σωματικής ακεραιότητας της  Νατάσας Ιωάννου.

Αυτούσια την ανακοίνωση:

Το Κ.Σ. ΕΔΕΚ καταδικάζει την φραστική επίθεση και απειλή κατά της σωματικής ακεραιότητας της υποψήφιας ευρωβουλευτού Νατάσας Ιωάννου, από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ακροδεξιού κόμματος ΕΛΑΜ, κ. Γεάδη Γεάδη.

Η αδυναμία του κ. Γεάδη να απαντήσει κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του Σίγμα για τις θέσεις του κόμματός του απέναντι στη Χούντα και για τις κατηγορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ότι στελέχη του ΕΛΑΜ φέρονται ως ύποπτοι σε έκνομες δραστηριότητες (κατοχή, διακίνηση ναρκωτικών, παροχή «προστασίας» έναντι αμοιβής), έθεσε τον κ. Γεάδη εκτός εαυτού.

Γι’ αυτό καλούμε τους πολίτες οι οποίοι εμφορούνται από δημοκρατικά και αντιρατσιστικά αισθήματα να καταδικάσουν έμπρακτα τέτοιου είδους ενέργειες και συμπεριφορές.