Αποκάλυψη: Από περίπτερο αγόρασε και κατανάλωσε ένα μπουκάλι βότκα η 13χρονη (Βίντεο)

Σοκάρουν τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του Ωμέγα αναφορικά με την 13χρονη μαθήτρια που νοσηλεύτηκε σε κωματώδη κατάσταση μετά από κατανάλωση αλκοόλης.

Αν και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Εντατική Παίδων του Μακάρειου με την υγεία της να βελτιώνεται πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανήλικη  κατανάλωσε ένα ολόκληρο μπουκάλι βότκα το οποίο προμηθεύτηκε από περίπτερο της Λεμεσού.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό «το οποίο εξετάζουμε με πολύ μεγάλη προσοχή και βέβαια θα εξεταστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 13χρονη κατανάλωσε τα οινοπνευματώδη ποτά. Είναι ένα θέμα το οποίο μας απασχολεί και σίγουρα θα είναι αντικείμενο των ανακρίσεων οι οποίες θα ακολουθήσουν».

H μητέρα της ανέφερε στην Αστυνομία, ότι η κόρη της βρισκόταν με φίλους της όταν στις 19:30 το Σάββατο, πήγε να την παραλάβει από ανοιχτό χώρο, πλησίον εστιατορίου στη Γερμασόγεια και τη βρήκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Αμέσως τη μετέφερε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό.