Αρχηγός Αστυνομίας: Τίποτα ανακοινώσιμο για τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη

Ο νέος Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μχαηλίδης σε δήλωση από την Κόκκινη λίμνη στο Μιστερό, όπου διεξάγονται οι έρευνες για εντοπισμό και ανάσυρση της 3ης βαλίτσας που αναζητείται, είπε πως από τις μέχρι τώρα έρευνες δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση.

Τόνισε πως η Αστυνομία “έχει πεισμώσει και θα επιμένει” μέχρι πλήρους εξιχνίασης της υπόθεσης, εκφράζοντας την ελπίδα ότι τις επόμενες ημέρες θα εντοπιστούν και οι άλλες σοροί που αναζητούνται.

Ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως μετέβη στο χώρο διεξαγωγής των ερευνών για να ενημερωθεί σε σχέση με την πορεία των εξετάσεων, την εξέλιξη τους στο σημείο και ταυτόχρονα να συγχαρεί τα μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ και τα άλλα μέλη του προσωπικού που εργάζονται στις έρευνες, επειδή όπως ανέφερε, πραγματικά καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες «ώστε να φτάσουμε σε ένα αίσιο αποτέλεσμα».

Διευκρίνισε πως λέγοντας «αίσιο αποτέλεσμα», εννοεί να εντοπισθεί και η υπολειπόμενη σορός, ενός εκ των θυμάτων της συγκεκριμένης τραγωδίας.

Ο νέος Αρχηγός ευχαρίστησε επίσης τους λειτουργούς των ΜΜΕ, που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο χώρο και καλύπτουν τις εξελίξεις.

«Να ξέρετε ότι ως Αστυνομία καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε αυτό το στυγερό έγκλημα να εξιχνιαστεί πλήρως», τόνισε προσθέτοντας πως σε «αυτό έχουμε πεισμώσει και σε για αυτό είμαστε συνεχώς εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε μέχρι το τέλος αυτής της προσπάθειας, η οποία θα καταλήξει στην ανεύρεση των σορών και εξιχνίαση των στυγερών δολοφονιών».

Ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως ευελπιστεί τις επόμενες ημέρες να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα και όλοι από τη μια να χαρούμε επειδή εξιχνιάζεται υπόθεση και από την άλλη να φτάσουμε στο τέλος της τραγικής ιστορίας».

Προηγουμένως ανασύρθηκε ένα ύφασμα από την Κόκκινη Λίμνη ωστόσο δεν σχετίζεται με την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ