Άρχισε στη Λίμνη Μεμί η σάρωση με το σόναρ για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra

Άρχισε στη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο η σάρωση με το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ, σε μια προσπάθεια για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών.

Στο μεταξύ, στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό γίνεται έλεγχος σημείων με τη χρήση ρομποτικής κάμερας για εντοπισμό και τρίτης ταξιδιωτικής βαλίτσας εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η ορατότητα στην Κόκκινη Λίμνη είναι χαμηλή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πάρα πολλά σημεία που πρέπει να ελεγχθούν και οι σημερινές έρευνες θα επικεντρωθούν δυτικά και βόρεια της Κόκκινης Λίμνης, καθώς και στα σημεία που σηματοδοτήθηκαν χθες με τη χρήση του σόναρ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Κέντρο Συντονισμού βρίσκεται σε επικοινωνία με Άγγλους εμπειρογνώμονες και σε επόμενο στάδιο και αν χρειαστεί θα γίνει χρήση ραντάρ διείσδυσης εδάφους, ούτως ώστε να ελεγχθούν οι περιοχές μέσα στη Λίμνη που είναι καλυμμένες με λάσπη.

Πηγή: ΚΥΠΕ