Αθήνα: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με παράσυρση γυναικών στην Πλατεία Αμερικής

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε το πρωί επί της οδού Πατησίων στο ύψος της Πλατείας Αμερικής.

Ο οδηγός εντός αυτοκινήτου, ένας 30χρονος από την Αλβανία, καθώς κινούνταν επί της οδού Πατησίων στο ρεύμα προς Πατήσια και στη συμβολή με την οδό Μηθύμνης, έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες τον έλεγχο του οχήματός του, πήρε κλίση αριστερά και καρφώθηκε με δύναμη στην διαχωριστική νησίδα παρασύροντας δύο Ελληνίδες 53 και 61 ετών αντίστοιχα τις οποίες εκσφενδόνισε με δύναμη και κατέληξε πάνω σε δύο αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα που βρίσκονταν σε προσωρινή στάση λόγω ερυθρού σηματοδότη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά.

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος Αλβανός, προσέκρουσε στην κολώνα του φωτεινού σηματοδότη, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε σε ένα ταξί που βρισκόταν σε προσωρινή στάση στο αντίθετο ρεύμα.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στον Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ενώ ο οδηγός συνελήφθη από άντρες της Τροχαίας Αθηνών. Έχει οδηγηθεί σε νοσοκομείο όπου του έγιναν αιματολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν τελούσε υπό την επήρεια οινοπνεύματος ή ουσιών και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Πηγή:news247.gr