«Χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να παίξω στο Champions League»

Ο Γιάκολις μίλησε σε ξένη ιστοσελίδα για την απόφαση του να επιστρέψει στην Κύπρο:

«Είμαι ευχαριστημένος με την επιλογή που έκανα, ήξερα ότι αν έμενα στην Στεάουα δεν θα έπαιζα και είναι σημαντικό για μένα να παίζω. Νομίζω ότι έκανα τη σωστή επιλογή, γιατί εδώ έχω την ευκαιρία να παίξω στο Champions League, και αυτό σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Φυσικά παρακολουθώ την Στεάουα, έχω μερικούς καλούς φίλους εκεί και μου αρέσει όταν κερδίζουν. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία στους επόμενους αγώνες και ελπίζω ότι θα είναι επιτυχημένοι στην Ευρώπη. Προς το παρόν δεν σκοπεύω να επιστρέψω στη Ρουμανία, αισθάνομαι πολύ καλά εδώ».

Για το Champions League:

«Μου αρέσει πάρα πολύ εδώ, είναι διαφορετικά από τη Ρουμανία, είναι ο πρώτος τίτλος μου ως πρωταθλητής και είναι πάρα πολλά για μένα. Στόχος μας είναι να πάρουμε και το Κύπελλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να παίξω στο Champions League. Ελπίζω να μπορέσουμε να μπούμε στους ομίλους. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Επίσης το δημοσίευμα αναφέρεται στον ιδιοκτήτη της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, τον οποίο κατηγορούν για το πώς διαχειρίστηκε την υπόθεση του Γιάκολις.

«Ο Μπεκάλι τα παράτησε με τον Γιάκολις και το ξέρει καλά. O Γιάκολις κατάκτησε το πρωτάθλημα στην Κύπρο. Έφτασε στον ΑΠΟΕΛ πριν τρεις μήνες και δεν μπορούσε να τα πάει καλύτερα. Ο ποδοσφαιριστής προσαρμόστηκε γρήγορα και βοήθησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στα 27 του είναι από τους βασικούς στη νέα του ομάδα. Αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε 2 γκολ και έδωσε τρεις ασίστ. Τα παράτησε γρήγορα ο Μπεκάλι. Οι Κύπριοι έδωσαν μόλις 75.000 ευρώ. Ο Μπεκάλι πλήρωσε 350.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2016 για να τον αγοράσει από την CFR Cluj».

Πηγή: balla.com.cy