Δεν τα “βάζει κάτω” ο Ελληνοκύπριος κροίσος, Άλκης Δαυίδ – Δουλειές με φούντες στο Πουέρτο Ρίκο (Βίντεο)

Και με άλλους τοπικούς αγρότες και επιχειρηματίες προσπαθεί να βρεθεί και να πωλήσει τους σπόρους κάνναβης αξίας τριών εκατομμυρίων δολαρίων αυτή τη φορά στο  Πουέρτο Ρίκο ο Ελληνοκύπριος κροίσος, Άλκης Δαυίδ.

Ήδη έχει προωθήσει τα επιχειρηματικά του σχέδια που σχετίζονται με την παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης και αναμένονται εξελίξεις σύντομα.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε βίντεο που ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχεδιάζει να πετάξει τους σπόρους κάνναβης από ελικόπτερο, ενώ το φορτίο που μεταφέρει περιλαμβάνει επίσης προϊόντα ελαίου CBD της φίρμας Swissx.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας είχε συλληφθεί από τις τελωνειακές αρχές του νησιού Saint Kitts στην Καραϊβική επειδή μετέφερε κάνναβη αξίας $1.3 εκατομμυρίων. Ο Δαυίδ είχε συλληφθεί μαζί με τον επίσης δισεκατομμυριούχο συνέταιρό του Chase Ergen, καθώς είχαν μεταφέρει 5.000 σπόρους κάνναβης με σκοπό να ξεκινήσουν μία μονάδα παραγωγής φαρμακευτικής κάνναβης στο νησί. Ο Κύπριος επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 30.000 δολαρίων.