Δεν υπάρχει πολύς χρόνος…

Οι Πέτρος Κονναφής και Σωφρόνης Αυγουστή είναι δεδομένο πως έχουν ξεκινήσει τις διεργασίες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που αναμένεται με ενδιαφέρον, διότι για δεύτερη σερί χρονιά οι «κυανόλευκοι» μένουν μακριά από τρόπαια, παρόλο που είχαν την ευκαιρία μέχρι και για «double».

Ο ΑΠΟΕΛ φάνηκε πιο έτοιμος και αποφασισμένος, ενώ το σύνολο του Απόλλωνα προς το φινάλε «έσκασε», με τον έμπειρο προπονητή να μη βρίσκει λύσεις από τον πάγκο, χάνοντας σημαντικούς βαθμούς, κυρίως από τον βασικό αντίπαλο στους τίτλους, τον οποίο και δε νίκησε ούτε μία φορά!

Τα δεδομένα πρέπει να αλλάξουν, εάν η διοίκηση έχει αποφασίσει πως ήρθε η ώρα να κατακτηθούν «κούπες» που θα κοσμούν την τροπαιοθήκη της ομάδας. Η επερχόμενη σεζόν (2019-20), χρειάζεται σωστή οριοθέτηση στόχων, αλλά και γρήγορες κινήσεις στα μεταγραφικά που θα δυναμώσουν το σύνολο, καθώς οι υποχρεώσεις ξεκινούν νωρίς με το Europa League.

Πάντως, με τον Ζοέλ Μολ μία «ανάσα» από τον Απόλλωνα, και τον Βινσέντ Μπεσάτ να «κλείνει» για το αριστερό άκρο της άμυνας, φαίνεται πως ο σχεδιασμός προχωρά βάσει μελέτης από τους ιθύνοντες, άρα και επόμενες κινήσεις δε θα αργήσουν να τελειώσουν.

Ο Ζοέλ Μολ σε δράση:

Πηγή: balla.com.cy