Ένα μήνα μόλις…

Ο Απόλλωνας κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του περιπέτεια από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League, ένα γεγονός που κρατά σε εγρήγορση τους πάντες, οι οποία έχουν ανάγκη από ξεκούραση, αλλά…

Οι «κυανόλευκοι» τελειώνουν αυτή την εβδομάδα τις υποχρεώσεις τους, με την ελπίδα ότι θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα την οποία απώλεσαν την τελευταία στιγμή από την ΑΕΚ που κάνει εξαιρετικό ντεμαράζ στο φινάλε του «μαραθωνίου». Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του μπορεί να έμειναν εκτός των εγχώριων στόχων, αλλά θα τα δώσουν όλα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για να επιστρέψουν στην πρώτη δυάδα, εκεί που τους συνηθίσαμε τον περισσότερο καιρό τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Λεμεσιανοί εάν ξεκινήσουν από τον πρώτο προκριματικό θα ξεκουραστούν ελάχιστα, διότι η προετοιμασία ενόψει των αγωνιστικών δοκιμασιών θα ξεκινήσει στις 19-20 του Ιούνη, ένα μήνα μετά τη λήξη της φετινής περιπέτειας που αφήνει πικρή γεύση σε όλους. Το τεχνικό επιτελείο και οι υπεύθυνοι των μεταγραφικών κινήσεων θέλουν να «κλείσουν» νωρίς το ρόστερ, και θα προσπαθήσουν να το πράξουν, διότι δεν υπάρχει άπλετος χρόνος. Το σίγουρο είναι πως ο κόσμος επιθυμεί να παρατηρήσει εντός γηπέδου ένα σύνολο που θα διεκδικήσει και θα πάρει τίτλους την ερχόμενη περίοδο.

Πηγή: balla.com.cy