Ενόσω κατέχεται ευρωπαϊκό έδαφος ο αγώνας για ελευθερία συνεχίζεται, βεβαίωσε ο Κώστας Μαυρίδης

Ο επανεκλεγείς Βουλευτής του ΔΗΚΟ Κώστας Μαυρίδης προσερχόμενος στο Συνεδριακό Κέντρο για την ανακήρυξη του δήλωσε ότι ενόσω η κατοχή ευρωπαϊκού εδάφους στην Κύπρο συνεχίζεται, συνεχίζεται και ο αγώνας για ελευθερία.

Πρόσθεσε πως για τον λόγο αυτό για οποιονδήποτε Ευρωβουλευτή σε όποια ομάδα και να ανήκει πρέπει να έχει προμετωπίδα το Κυπριακό και τον αγώνα για ελευθερία.

Ο κ. Μαυρίδης ευχαρίστησε τις χιλιάδες των παραδοσιακών ψηφοφόρων και πιστών φίλων του ΔΗΚΟ και εκείνους οι οποίοι δεν ανήκουν παραδοσιακά στο ΔΗΚΟ και επέλεξαν να τον εμπιστευτούν με την ψήφο τους.

Ο κ. Μαυρίδης είπε πως έχει πλήρη επίγνωση αυτού του γεγονότος και θα το διαχειριστεί με ευθύνη καλώντας να του έχουν εμπιστοσύνη.

Είπε ακόμα πως θα πολιτευτεί στο κοινοβούλιο της ΕΕ δίδοντας έμφαση στην οικονομία και στην απονομή δικαιοσύνης. Διευκρίνισε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία δεν πρέπει απλώς να εναρμονίζεται τυπικά με τις κοινοτικές νομοθεσίες, αλλά θα πρέπει και με ουσιαστικό τρόπο αυτές να γίνεται αποτελεσματικά εφαρμοστέες.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Μαυρίδης είπε πως οι ψηφοφόροι δεν είναι δεσμευμένοι με κανένα. Πρόσθεσε ότι κάνουν επιλογές και ιδιαίτερα στις ευρωεκλογές είναι πιο ελεύθεροι παρά σε άλλες εκλογικές αναμετρήσεις. Είπε ακόμα ότι διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι διετέλεσε για 5 χρόνια Ευρωβουλευτής και το έργο του αξιολογήθηκε θετικά από τους ψηφοφόρους.

ΚΥΠΕ