Για ποιο λόγο ο Νίκος Μεταξάς είπε ψέματα σχετικά με τις δολοφονίες που διέπραξε (βίντεο)

Ερωτήματα προκαλούν τα ψέματα του Νίκου Μεταξά σχετικά με τις δολοφονίες που διέπραξε.

Ο 35χρονος αρχικά ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν άλλα θύματα, συναντήθηκε με τη Μαρικάρ αλλά δεν τη σκότωσε και τέλος ανέφερε ότι δεν σκότωσε την Sierra και η αιτία θανάτου της ήταν εισρόφηση εμεσμάτων.

Στη πορεία ο «Ορέστης» ομολόγησε ότι υπάρχουν και άλλα θύματα και ότι αυτός σκότωσε την Μαρικάρ και την Sierra.

H Δικαστική Ψυχολόγος Έρη Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση για ποιο λόγο ο Νίκος Μεταξάς απέκρυψε πληροφορίες σχετικά με την όλη υπόθεση.

«Έχει την πίτα, έχει και το μαχαίρι», συνεχίζοντας η κ. Ιωαννίδου ανέφερε ότι «Έχει την εξουσία αυτή τη στιγμή. Ο λόγος που λέει ψέματα είναι είτε επειδή παίζει παιχνίδι με τις αρχές και τη δημοσιότητα ή από την άλλη να ελπίζει ότι δεν θα βρεθούν τόσοι σοροί και δεν χρειάζεται να τα ομολογήσει».

«Βρίσκεται σε κατάσταση πίεσης, ιδιαίτερα αφού δεν συμβουλεύεται από νομικό και αυτή η πίεση μπορεί να άλλαξε τον τρόπο σκέψης του. Όσον αφορά τον αριθμό των θυμάτων, ενδεχομένως να ψεύδεται για να σταματήσει η ανάκριση και να προχωρήσουν παρακάτω και στη φυλακή».

«Έχει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και αν αυτός δεν μιλήσει, δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθούν».

Όσον αφορά για τη δολοφονία των παιδιών η κ. Ιωαννίδου πιστεύει ότι έτυχε να πέσουν θύματα τα παιδιά και ότι δεν είχε πρόθεση να τα σκοτώσει, αλλά αυτό προέκυψε στην πορεία.