Γιατί η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William δεν έχουν γνωρίσει ακόμα τον ανιψιό τους;

Περιμέναμε τη γέννηση του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας για πολύ καιρό και επιτέλους τη Δευτέρα το πρωί ο Archie, o γιος του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle ήρθε στη ζωή.

Στις 6 μέρες της οποίες ζει λοιπόν έχει γνωρίσει την Βασίλισσα Ελισάβετ, πήρε δώρα από την Oprah και έκανε την πρώτη του φωτογράφιση η οποία μάλιστα είχε φοβερή απήχηση. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχει γνωρίσει ακόμα τους θείους του, τον αδερφό του πατέρα του Πρίγκιπα William και την σύζυγο του Kate Middleton.

H δικαιολογία τους ήταν πως απουσίαζαν εκτάκτως σε ταξίδι στη Βόρεια Ουαλία όπου επισκέφτηκαν οικότοπους προστασίας άγριας ζωής. Βέβαια, ήταν στο Λονδίνο όταν γεννήθηκε το μωρό, οπότε δεν ξέρουμε αν η εξήγηση τους στέκει.

Παρόλα αυτά, την Τρίτη ο William δήλωσε ότι έχει μεγάλη αγωνία και ανυπομονεί να γνωρίσει τον ανιψιό του. «Είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι και σκοπεύουμε να τον δούμε μέσα στην επόμενες μέρα αφού έχουν όλοι ησυχάσει. Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τον αδερφό μου στην κοινότητα έλλειψης ύπνου που ονομάζεται πατρότητα», είπε ο ίδιος.

Φυσικά, δεν παρέλειψαν να καλωσορίσουν τον Archie και μέσω Instagram γράφοντας «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είναι πολύ χαρούμενοι με τα νέα της γέννησης του γιού του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex σήμερα, και περιμένουν να συναντήσουν το νέο μέλος της οικογένειας».

Πηγή:marieclaire.gr