Γονείς: Mία από τις πολλές δοκιμασίες οι παγκύπριες

Οι παγκύπριες εξετάσεις είναι μόνο μία δοκιμασία από τις πολλές που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε στη ζωή σας και είναι ο δρόμος για μία Ιθάκη, από τις πολλές που θα πρέπει να φτάσετε, αναφέρει σε μήνυμα προς τους μαθητές και τις μαθήτριες ενόψει των εξετάσεων η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.

“Με αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και θετική σκέψη, να ξεκινήσετε το δύσκολο αυτόν αγώνα. Δώστε όλη σας την ενέργεια για να πετύχετε αυτό που ονειρεύεστε. Κανένα βουνό δεν κατακτήθηκε εύκολα, κανένα «νήμα» δεν κόπηκε χωρίς ιδρώτα. Πιστεύουμε σε σας, πιστεύουμε στη δύναμή σας. Να θυμάστε πάντα ότι, οι επιλογές είναι πολλές, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο τι μπορείτε να πετύχετε και που μπορείτε να φτάσετε, όταν υπάρχει δυνατή θέληση και προσπάθεια εκ μέρους σας”, αναφέρουν οι οργανωμένοι γονείς.

Εκφράζουν επίσης τη συμπαράσταση τους προς τις οικογένειες των μαθητών που αγωνιούν μαζί με τα παιδιά τους και έχουν επίσης να επιτελέσουν ένα σημαντικό ρόλο, αυτόν της στήριξης, της βοήθειας και της συμπαράστασης τους σε αυτό το δύσκολο στάδιο.

Πηγή: ΚΥΠΕ