Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας αναμένεται να γίνει σάρωση της Κόκκινης Λίμνης

Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας αναμένεται να γίνει σάρωση της Κόκκινης Λίμνης, στο Μιτσερό, με σάρωθρο, σύμφωνα με έγκυρη πηγή του ΚΥΠΕ.

Οι σημερινές έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη επικεντρώνονται στη νοτιοδυτική πλευρά της λίμνης και οι δύτες της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, ελέγχουν σήμερα σημεία μέχρι και 10 μέτρα βάθους. Όταν ολοκληρωθούν όλοι οι προγραμματισμένοι έλεγχοι σε σημεία της Κόκκινης Λίμνης, θα γίνει σάρωση με το σάρωθρο, η οποία, όπως ανέφερε έγκυρη πηγή στο ΚΥΠΕ, ερωτηθείς σχετικά, αναμένεται να γίνει τέλος της άλλης εβδομάδας.

Στη Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, η ειδική ομάδα από το Ισραήλ ελέγχει στόχους που είχε καταγράψει το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ, με δύο κάμερες.

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, διεξάγονται σε μια προσπάθεια εντοπισμού της τρίτης βαλίτσας, εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, ενώ οι έρευνες στη Λίμνη Μεμί, διεξάγονται σε μια προσπάθεια εντοπισμού της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του 35χρονου.

Από τις χθεσινές έρευνες και στις δύο λίμνες δεν προέκυψε οτιδήποτε.

Πηγή: ΚΥΠΕ