Να μην επαναληφθεί…

Ο Δημήτρης Κολοβός είναι μόλις 26 ετών, κάποιοι θα νόμιζαν ότι είναι μεγαλύτερος σε ηλικία επειδή παίζει από μικρός σε υψηλό επίπεδο, αλλά αργεί ακόμη να «πατήσει» τα τριάντα.

Ο φιλόδοξος άσος της Ομόνοιας ήρθε στο νησί μας για ένα προσωπικό restart ύστερα από το πέρασμα που κατέγραψε από Βέλγιο και Ολλανδία, και μέσα από τους «πράσινους» προσπαθεί να ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, ενώ είναι ξεκάθαρο πως επιθυμεί να ανέβει στα ψηλότερα σκαλιά της χώρας μας με το «τριφύλλι». Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ξεκίνησε φορτσάτος, ο δανεισμός έγινε συμφωνία για συμβόλαιο, και μετέπειτα «έπεσε» κινούμενος στη μετριότητα, παρέα με το σύνολο που τα πήγε χάλια στα «play-offs» της πρώτης εξάδας.

Οι δυνατότητες που έχει παραμένουν ορατές, και την επόμενη σεζόν καλείται να «κουβαλήσει» την ομάδα στις «πλάτες» του σε δύο τομείς, στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά και στο σκοράρισμα που θα του δώσει ψυχολογία.

Επίσης, πρέπει να αποφύγει σκηνικά όπως αυτό που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν άνοιξε διάλογο με τον κόσμο, όταν του παραπονέθηκαν για την απόδοση του. Όταν φοράς τη φανέλα της Ομόνοιας πρέπει να δουλεύεις και να σκύβεις το κεφάλι, ειδικότερα εάν δεν έρχονται επιτυχίες, άρα η απάντηση στον κόσμο ήταν τουλάχιστον ένα ατυχές συμβάν και καλό θα ήταν να μην επαναληφθεί για να μην τον πάρει με στραβό μάτι ο κόσμος που τον σέβεται απεριόριστα.

Πηγή: balla.com.cy