Νέα μαρτυρία: “Με πλησίασε ο Ορέστης έχει τα μάτια του διαβόλου”

Nέα στοιχεία για τη δράση του 35χρονου serial killer έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας. Ακόμη και λίγες ώρες πριν από τη σύλληψή του, ο «Ορέστης» συνέχιζε τη δράση του. Όπως αποκάλυψε μια γυναίκα από τις Φιλιππίνες στον ΑΝΤ1 αν δεν σκεφτόταν λίγο περισσότερα τα λεγόμενά του θα ήταν και αυτή ένα από τα θύματά του.

«Τον συνάντησα σε κεντρικό πολυκατάστημα στις 11 Απριλίου, την Πέμπτη το πρωί πριν συλληφθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά η γυναίκα και συνέχισε: «Ήταν πολύ καλός, με ρώταγε «πως είσαι, από πού είσαι, πόσα χρόνια είσαι στην Κύπρο;» και μετά με ρώτησε αν θέλω δουλειά, μερική απασχόληση».

«Ξαφνικά με συνόδευσε από το πολυκατάστημα στην στάση του λεωφορείου», είπε, συμπληρώνοντας: «Με ρώτησε πόσα χρήματα παίρνω την ώρα στη δουλειά μου. Του είπα 6 ευρώ την ώρα. Μου λέει «δεν πειράζει, έχω πολλά λεφτά. Μου ζήτησε να πάω μαζί του αλλά του έλεγα όχι, όχι δεν θέλω γιατί έχω δουλειά. Μου πρότεινε να μου δώσει περισσότερα λεφτά, όσα ήθελα, αν ήθελα να πάω σουπερμάρκετ θα μου έπαιρνε ότι ήθελα».

«Αν τον δεις, μοιάζει πολύ καλός, αλλά τα μάτια του δεν ήταν. Τα μάτια του ήταν σαν του διαβόλου», τόνισε η ίδια.

Πηγή: in.gr