Ο Δήμος Λύσης ενισχύει την ομάδα του ΑΣΙΛ

Ο Δήμαρχος Λύσης Ανδρέας Καουρής, σύμφωνα με ανακοίνωση, στα  πλαίσια της πάγιας πολιτικής του Δήμου να ενισχύει, στα μέτρα των δυνάμεων του, τα οργανωμένα σύνολα του Δήμου, επέδωσε στον Πρόεδρο του σωματείου ΑΣΙΛ Λύσης, την καθιερωμένη επιταγή.

Σε σύντομη προσφώνησή του ο Δήμαρχος Λύσης, εξήρε τη συνεχιζόμενη, ανηφορική προσπάθεια του ΑΣΙΛ και των ανθρώπων του, εκφράζοντας τις ευχαριστίες και τον θαυμασμό του για την ομαδική και συλλογική προσπάθεια του ΑΣΙΛ να κρατιέται ψηλά στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Καουρής, στάθηκε ιδιαίτερα σε εκείνους, που στήριξαν και στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια τον ΑΣΙΛ και αποτελούν τους πραγματικούς αιμοδότες του.

Ο πρόεδρος του ΑΣΙΛ Γιώργος Χρίστου εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στο Δήμαρχο Λύσης για τη σταθερή στήριξη – ηθική και υλική – που παρέχει ο Δήμος στο προσφυγικό σωματείο της Λύσης.

Η συμπαράσταση σας, είπε, όπως εκφράζεται  ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, αποτελεί για μας, όπλο ακατανίκητο, είναι δόρυ και ασπίδα στην ανένδοτη προσπάθεια μας να κρατήσουμε τον ΑΣΙΛ ολοζώντανο στη προσφυγιά, μέχρι την άγια ώρα της επιστροφής.

Η ομάδα του ΑΣΙΛ διακρίθηκε ιδιαίτερα στο φετινό πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας και γενικότερα κρατεί στα τελευταία 45χρόνια και ενισχύει με τη δική του παρουσία, στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου, τη μνήμη, την ιστορία και την αθλητική παράδοση της Λύσης. Στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας θα είναι μαζί με το Διγενή Μόρφου οι δύο, μοναδικές προσφυγικές ομάδες που θα συμμετάσχουν σ αυτό.

ΚΥΠΕ