Ο Μάριος Καρογιάν κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στην γιορτή της Δημοκρατίας

  Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Καρογιάν κάλεσε σήμερα τους πολίτες να συμμετέχουν στην γιορτή της Δημοκρατίας και της Ευρώπης και «να δηλώσουν παρών σε αυτή την εκλογική διαδικασία».

  Σε δηλώσεις μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο εκλογικό κέντρο Β΄, στο Δημοτικό Σχολείο Δασουπόλεως, στον Στρόβολο, ο κ. Καρογιάν είπε ότι «σήμερα τον λόγο τον έχει ο κυπριακός λαός», προσθέτοντας ότι «με την συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές εκλογές καλείται να επιβεβαιώσει την Δημοκρατία, αλλά και την θέληση του να καθορίσει την πορεία και τον μέλλον του».

  «Είναι η στιγμή που περιμένουμε όλοι, (ο κυπριακός λαός) να εκφράσει την θέληση και την επιθυμία του για την αναγέννηση της πολιτικής ζωής στην Ευρώπη και την Κύπρο», πρόσθεσε.

  Ανέφερε επίσης ότι «είναι η ώρα που αναμένουμε ότι ο κυπριακός λαός με την ωριμότητα του θα καθορίσει το μέλλον και την προοπτική των παιδιών μας».

  «Με την δική του βούληση θα καθορίσει τους νέους κανόνες του παιχνιδιού, θα καθορίσει την βούληση όλων μας να δούμε μια Κύπρο, αυτή που αξίζει στους πολίτες, αυτή που αξίζει στην ιστορία της», πρόσθεσε.

  «Είμαστε βέβαιοι ότι με την δική τους βούληση ο τόπος μας θα πάει μπροστά», κατέληξε ο κ. Καρογιάν, ο οποίος ευχήθηκε καλή ψήφο σε όλους.

  ΚΥΠΕ