Ο Προδρόμου σχολιάζει τα λεγόμενα Κυπριανού – «Υιοθέτηση τουρκικής προπαγάνδας»

Αποδίδοντας στον Πρόεδρο της χώρας ευθύνες, στη γραμμή της τουρκικής προπαγάνδας, ούτε λίγο ούτε πολύ δικαιώνεις τον τουρκικό επεκτατισμό και έναντι τρίτων –από τους οποίους αναζητούμε υποστήριξη, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού, στην εφημερίδα “Καθημερινή”.

Όταν η χώρα σου υφίσταται επίθεση και εκείνο που σε ενδιαφέρει δεν είναι να ενισχύσεις την κοινή προσπάθεια υπεράσπισης της, αλλά πώς να πλήξεις την ηγεσία της χώρας μας, επιζητώντας κομματικό όφελος, χωρίς αμφιβολία εξασθενείς τις αντιστάσεις της πατρίδας“, επισημαίνει ο κ. Προδρόμου.

Σημειώνει ακόμη πως “όταν για τον σκοπό αυτό καταλήγεις να υιοθετείς ύπουλους ισχυρισμούς και την ίδια την προπαγάνδα του τουρκικού επεκτατισμού, προκειμένου να πλήξεις τον Πρόεδρο, τότε διευκολύνεις την επιτιθέμενη Τουρκία”.

Άλλο ένα δείγμα αυτής της συμπεριφοράς είναι σημερινή συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Άντρου Κυπριανού στην εφημερίδα `Καθημερινή`, όπου ισχυρίζεται πως το ΑΚΕΛ δικαιώνεται επειδή… η Τουρκία επιτίθεται στην Κύπρο!”, σημειώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Πηγή: ΚΥΠΕ