Οδηγοί Προσοχή: Εργασίες σε αυτοκινητόδρομο

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία για εργασίες, οι οποίες θα διεξαχθούν σε αυτοκινητόδρομο.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Εργασίες θα διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, από τις 6.30 το πρωί σήμερα Σάββατο, 11 Μαΐου, μέχρι και τις 1.00 το μεσημέρι, στο τμήμα από τα φώτα τροχαίας του αυτοκινητόδρομου με τη συμβολή με την λεωφόρο Αθαλάσσης, στην Λευκωσία, μέχρι την Αλάμπρα.

Οι εργασίες θα διεξάγονται για απομάκρυνση σκυβάλλων από την κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου.

Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα πορείας, για απόσταση 200 μέτρων περίπου, στην κατεύθυνση προς την Λεμεσό και η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου.

Κλειστό είναι από χθες, μέχρι και το τέλος του μήνα, το τμήμα της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, στην Ορόκλινη, από τη διασταύρωση του με τον παραλιακό Δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας μέχρι τη συμβολή του με την έξοδο προς τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Παραλιμνίου.

Στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Προτρέπονται όσοι θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να ακολουθούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.”

 

Εικόνα Αρχείου