Οδηγοί Προσοχή: Κλειστοί δρόμοι στην Ορόκλινη λόγω οδικών έργων

Κλειστός θα είναι για την τροχαία κίνηση, το Σάββατο 1η Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιουνίου, ο δρόμος από τη Γέφυρα (παρά το Σταθμό Βενζίνης ECO) μέχρι και την είσοδο στον αυτοκινητόδρομο προς Λευκωσία (Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού) και στις 2 λωρίδες κυκλοφορίας λόγω συνέχισης των εργασιών για τοποθέτηση αποχετευτικού συστήματος.

Σύμφωνα με Δελτίου Τύπου της κοινότητας, τα οχήματα με κατεύθυνση Αγία Νάπα προς Λευκωσία θα μπορούν να μεταβούν στην παραλιακή περιοχή Βορόκληνης χρησιμοποιώντας την έξοδο Βορόκληνης. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να μεταβούν στην Κοινότητα βόρεια του αυτοκινητόδρομου χρησιμοποιώντας την έξοδο Πύλας.

Τα οχήματα με κατεύθυνση Ριζοελία προς Αγία Νάπα θα μπορούν να μεταβούν στην παραλιακή περιοχή χρησιμοποιώντας τις εξόδους Λιβαδιών ή Πύλας. Επίσης, οσα οχήματα θα χρησιμοποιήσουν την έξοδο Βορόκληνης θα πρέπει να ακολουθήσουν τα οδικά σήματα με κατεύθυνση προς ΠΑΡΑΛΙΑ

Όσον αφορά τα οχήματα από την Κοινότητα, όσα κατευθύνονται προς την Παραλιακή Περιοχή, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιούν την οδό Παιδείας ακολουθώντας τα οδικά σήματα προς Παραλία. Τα οχήματα με κατεύθυνση προς Λευκωσία μπορούν να χρησιμοποιούν τον κυκλοφοριακό κόμβο Πύλας ή Λιβαδιών.

Τα οχήματα από την Τουριστική Περιοχή με κατεύθυνση την Αγία Νάπα μπορούν να χρησιμοποιούν τον κυκλοφοριακό κόμβο Πύλας ή Λιβαδιών, ενώ τα οχήματα με κατεύθυνση προς Λευκωσία μπορούν να χρησιμοποιούν το δρόμο από το Ξενοδοχείο ΣΒΕΛΤΟΣ προς τον αυτοκινητόδρομο.

Πηγή: ΚΥΠΕ