Ολοκληρώνεται η διαδικασία μεταστέγασης των υπηρεσιών του Δήμου στο Νέο Δημαρχείο

Ολοκληρώνεται η διαδικασία μεταστέγασης των υπηρεσιών του Δήμου στο Νέο Δημαρχείο με την μεταφορά των εξυπηρετητών (servers) του Δήμου από το Παλαιό Δημαρχείο στην Πλατεία Ελευθερίας στο Νέο Δημαρχείο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι εργασίες για μεταφορά των εξυπηρετητών (servers) θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 στις 13:00 και θα ολοκληρωθούν εντός του Σαββατοκύριακου γι αυτό και την Παρασκευή τα γραφεία του Δήμου θα κλείσουν για εξυπηρέτηση του κοινού στη μία το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών οι ακόλουθες υπηρεσίες του Δήμου δεν θα είναι διαθέσιμες: Εξυπηρέτηση στο Δημοτικό Ταμείο, Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση μέσω της πλατφόρμας e-λευκωσία (ηλεκτρονικές πληρωμές τιμολογίων/εξωδίκων προστίμων και υποβολή αιτημάτων/εισηγήσεων), Τηλεφωνική εξυπηρέτηση, Εξυπηρέτηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SMS parking.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι δημότες μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα:,97877154 για Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη, 99327127 για Συνεργείο Άμεσης Δράσης 97884156 / 99592877 για Τροχονόμους

Πηγή:ΚΥΠΕ