Ώρες αγωνίας για τον Δημήτρη Χριστόφια – Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Την πιο μεγάλη μάχη δίνει ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας ο οποίος από χθες το απόγευμα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας μεταφέρθηκε από το Σάββατο στη Μεταμοσχευτική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ωστόσο λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του, τη Δευτέρα μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Εξαιτίας των σοβαρών αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, μετακλήθηκε από το Ισραήλ ιατρός λοιμωξιολόγος ο οποίος έκρινε όπως ο Δημήτρης Χριστόφιας διασωληνωθεί.

Η Γενική Διεθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη, εξερχόμενη από το Νοσοκομείο δήλωσε πως το απόγευμα θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας του κ. Χριστόφια. Η κατάσταση του παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη

Τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισκέφθηκαν σήμερα ο πρώην Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Γιαννάκης Μάτσης, ο πρώην Υπουργός Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Χαρίλαος Σταυράκης όπως επίσης και αλλά στελέχη του ΑΚΕΛ.