Ουκρανία: 14χρονος έσφαξε φίλο του επειδή τον κέρδισε σε ηλεκτρονικό παιχνίδι

Σε 3,5 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ένας 14χρονος στην Ουκρανία για τη δολοφονία ενός 15χρονου φίλου του επειδή τον κέρδισε σε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι!

Ο δράστης του εγκλήματος, ο οποίος είναι γιος πλούσιου κατοίκου του χωριού Νιζινάγια Άψα, είχε προσκαλέσει στο σπίτι του τον φίλο του προκειμένου να παίξουν ένα παιχνίδι στον ηλεκτρονικό υπολογιστή που του χάρισε ο πατέρας του.

Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο από αστυνομικούς ο καβγάς που οδήγησε στην άγρια δολοφονία του 15χρονου ξεκίνησε μετά την ήττα του δράστη στο παιχνίδι. Κατά τις ίδιες πηγές ο 14χρονος μαχαίρωσε συνολικά 27 φορές στο λαιμό και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του τον φίλο του.

Φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο δείχνουν τα ίχνη από το αίμα του 15χρονου ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από τον δολοφόνο-φίλο του.

«Ο γιος μου δέχθηκε συνολικά 27 μαχαιριές. Οι ειδικοί μου είπαν ότι το μοιραίο χτύπημα ήταν αυτό στο λαιμό με το οποίο σχεδόν τον αποκεφαλισε. Στη συνέχεια ξέσπασε στο κορμί του» δήλωσε ο πατέρας του 15χρονου.

Ο τοπικός εισαγγελέας, πάντως, υπέβαλε έφεση στην απόφαση και ζήτησε να επιβληθεί ποινή φυλάκισης 15 ετών στον 14χρονο για τη δολοφονία.

Πηγή:protothema.gr