Πάφος: Χοροπηδούσε πάνω σε οροφή αυτοκινήτου και μετά ”πιάστηκαν” στα χέρια

Υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία και της κοινής επίθεσης διερευνά η αστυνομική διεύθυνση Πάφου με την σύλληψη 40χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την περασμένη Πέμπτη 9 Μαίου γύρω στις 20:00 το βράδυ καταγγέλθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων του κεντρικού αστυνομικού σταθμού Πάφου από 24χρονο ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα γύρω στις 17:45 το απόγευμα ενώ βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στην πόλη της Πάφου και προσπαθούσε να σταθμεύσει το αυτοκίνητο του, οδηγός άλλου αυτοκινήτου που τον ακολουθούσε μετά από συζήτηση που είχαν, εξήλθε του οχήματος του ανέβηκε στην οροφή του οχήματος του παραπονούμενου και άρχισε να χοροπηδάει στην οροφή με αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιά στο όχημα του 24χρονου.

Η ζημιά που υπέστη το όχημα υπολογίζεται στα 400 ευρώ περίπου.

Ο ύποπτος ηλικίας 40 ετών, ακολούθως κατέβηκε από την οροφή του οχήματος και επιτέθηκε εναντίον του 24χρονου τραβώντας τον από την φανέλα του. Στην συνέχεια ο ύποπτος αποχώρησε από την σκηνή.

Ο 24χρονος αργότερα μετέβη στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου και κατήγγειλε την υπόθεση. Μετά από περαιτέρω εξετάσεις η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του υπόπτου χθες βράδυ.

Την υπόθεση διερευνά ο κεντρικός αστυνομικός σταθμός Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ